Sprawdź nasze
menu

Z BonappeFIT nie musisz tracić czasu na zakupy, gotowanie, zmywanie – wybraną dietę dostarczymy Ci prosto do domu.

Mapa dostaw
Zamów online
  PON
21.06
WT
22.06
ŚR
23.06
CZW
24.06
PT
25.06
SOB
26.06
NDZ
27.06
ŚNIADANIE PASTA Z TUŃCZYKA i AWOKADO PODANA Z CHLEBKIEM I WARZYWAMI JOGURT KOKOSOWY ZE ZBOŻOWYMI PŁATKAMI, ORZECHAMI I OWOCAMI ORKISZOWY BOWL Z JAJKIEM I OLIWKAMI SANDWICH Z KREMOWĄ PASTĄ DROBIOWĄ A’LA GYROS OWSIANKA KAKAOWA Z BANANEM I TRUSKAWKAMI PASTA ZE SZPROTEK PODANA Z CHLEBKIEM I WARZYWAMI PANCAKES Z OWOCAMI MASŁEM ORZECHOWYM
II ŚNIADANIE KOKTAJL VERY BERRY GRUSZKA KARMELIZOWANA Z CYNAMONEM I RICOTTĄ SERNICZEK NA ZIMNO Z WIŚNIOWYM SOSEM BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z MUSEM PORZECZKOWYM KOKTAJL ZIELONA SIŁA CYNAMONOWY MUS JABŁOWY Z RODZYNKAMI I SIEMIENIEM LNIANYM KOKTAJL OWSIANO-KOKOSOWY
OBIAD GULASZ DROBIOWY Z WĘDZONĄ ŚLIWKĄ PODANY Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ WIOSENNY MAKARON PRIMAVERA Z KURCZAKIEM PIECZONY INDYK W SOSIE WARZYWNYM PODANY Z ZIEMNIACZKAMI I SURÓWKĄ KLOPSIK WIEPRZOWY PODANY Z KASZĄ GRYCZANĄ, SOSEM POROWYM I SAŁATKĄ KOTLET JAJECZNY PODANY Z ZIEMNIACZKAMI Z KOPERKIEM I MARCHEWKĄ Z GROSZKIEM ZŁOCISTE UDKO Z KURCZAKA PODANE Z KASZĄ BULGUR I MIZERIĄ RISOTTO W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM Z WOŁOWINĄ
PODWIECZOREK CHŁODNIK Z ZIELONEGO OGÓRKA Z JAJEM NACHOSY KUKURYDZIANE Z PASTĄ Z CZERWONEJ FASOLI I SUSZONYCH POMIDORÓW MIGDAŁOWO-OWOCOWY ZAWRÓT GŁOWY DESER MAKOWY KREM POMIDOROWY Z MLECZKIEM KOKOSOWYM, MOZZARELLĄ I GRZANKAMI GRILLOWANA CUKINIA Z MOZZARELLĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ PEŁNOZIARNISTE CIASTO MARCHEWKOWE
KOLACJA TALERZ ROZMAITOŚCI – PIECZONE WARZYWA Z PESTO PIECZONY BROKUŁ Z KUKURYDZĄ I SZYNKĄ PROSCIUTTO I KREMOWYM SOSEM CZOSNKOWYM SAŁATKA NA RUKOLI Z KASZĄ JAGLANĄ, BURAKAMI I SEREM KOZIM SAŁATKA ŚRÓDZIEMNOMORSKA Z ŻYTNIMI GRZANKAMI MICHA WARZYW PODANA Z CHRUPIĄCYM SERKIEM WIEJSKIM I PIECZYWEM PENNE SPINACI Z PARMEZANEM TRADYCYJNY BIGOS Z CHLEBKIEM WIEJSKIM
  PON
21.06
WT
22.06
ŚR
23.06
CZW
24.06
PT
25.06
SOB
26.06
NDZ
27.06
ŚNIADANIE PASTA Z TUŃCZYKA i AWOKADO PODANA Z CHLEBKIEM I WARZYWAMI JOGURT KOKOSOWY ZE ZBOŻOWYMI PŁATKAMI, ORZECHAMI I OWOCAMI ORKISZOWY BOWL Z JAJKIEM I OLIWKAMI KREMOWA PASTA WEGE A’LA GYROS OWSIANKA KAKAOWA Z BANANEM I TRUSKAWKAMI AKSAMITNA PASTA Z ZIELONEGO GROSZKU PODANA Z CHLEBKIEM I WARZYWAMI PANCAKES Z OWOCAMI MASŁEM ORZECHOWYM
II ŚNIADANIE KOKTAJL VERY BERRY GRUSZKA ZAPIEKANA Z RICOTTĄ I ORZECHAMI WŁOSKIMI SERNICZEK NA ZIMNO Z WIŚNIOWYM SOSEM BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z MUSEM PORZECZKOWYM SMOOTHIE MANGO POWER CYNAMONOWY MUS JABŁOWY Z RODZYNKAMI I SIEMIENIEM LNIANYM KOKTAJL OWSIANO-KOKOSOWY
OBIAD GULASZ Z CIECIERZYCY Z WARZYWAMI PODANY Z KASZĄ

WIOSENNY MAKARON PRIMAVERA Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ

CURRY WARZYWNE Z SOCZEWICĄ PODANE Z ZIEMNIACZKAMI I SURÓWKĄ KOTLECIKI Z RYŻU, CIECIERZYCY I GROSZKU PODANY Z KASZĄ GRYCZANĄ, SOSEM POROWYM I SAŁATKĄ KOTLET JAJECZNY PODANY Z ZIEMNIACZKAMI Z KOPERKIEM I MARCHEWKĄ Z GROSZKIEM WEGE KOTLECIK ZAPIECZONY Z MOZZARELLĄ I POMIDORKIEM PODANY Z PUREE I MIZERIĄ RISOTTO W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM Z VEGE MIĘSEM
PODWIECZOREK CHŁODNIK Z ZIELONEGO OGÓRKA Z JAJEM NACHOSY KUKURYDZIANE Z PASTĄ Z CZERWONEJ FASOLI I SUSZONYCH POMIDORÓW MIGDAŁOWO-OWOCOWY ZAWRÓT GŁOWY DESER MAKOWY KREM POMIDOROWY Z MLECZKIEM KOKOSOWYM, MOZZARELLĄ I GRZANKAMI GRILLOWANA CUKIIA Z MOZZARELLĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ PEŁNOZIARNISTE CIASTO MARCHEWKOWE
KOLACJA TALERZ ROZMAITOŚCI – PIECZONE WARZYWA Z PESTO PIECZONY BROKUŁ Z KUKURYDZĄ I TWAROŻKIEM PODANY Z KREMOWYM SOSEM CZOSNKOWYM SAŁATKA NA RUKOLI Z KASZĄ JAGLANĄ, BURAKAMI I SEREM KOZIM SAŁATKA ŚRÓDZIEMNOMORSKA Z ŻYTNIMI GRZANKAMI TALERZ WARZYW PODANY Z CHRUPIĄCYM SERKIEM WIEJSKIM I PIECZYWEM PENNE SPINACI Z PARMEZANEM
 

PON
21.06

WT
22.06

ŚR
23.06

CZW
24.06
PT
25.06
SOB
26.06
NDZ
27.06
ŚNIADANIE PASTA Z TUŃCZYKA i AWOKADO PODANA Z CHLEBKIEM I WARZYWAMI JOGURT KOKOSOWO-PROTEINOWY ZE ZBOŻOWYMI PŁATKAMI, ORZECHAMI I OWOCAMI ORKISZOWY BOWL Z JAJKIEM I OLIWKAMI SANDWICH Z KREMOWĄ PASTĄ DROBIOWĄ A’LA GYROS OWSIANKA KAKAOWA Z BANANEM I TRUSKAWKAMI PASTA ZE SZPROTEK PODANA Z CHLEBKIEM I WARZYWAMI PANCAKES Z OWOCAMI MASŁEM ORZECHOWYM
II ŚNIADANIE PROTEINOWY KOKTAJL VERY BERRY GRUSZKA ZAPIEKANA Z RICOTTĄ I ORZECHAMI WŁOSKIMI SERNICZEK NA ZIMNO Z WIŚNIOWYM SOSEM BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z MUSEM PORZECZKOWYM SMOOTHIE MANGO POWER CYNAMONOWY MUS JABŁOWY Z RODZYNKAMI I SIEMIENIEM LNIANYM PODANY Z SERKIEM KOKTAJL OWSIANO-KOKOSOWY
OBIAD GULASZ DROBIOWY Z WĘDZONĄ ŚLIWKĄ PODANY Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ WIOSENNY MAKARON PRIMAVERA Z KURCZAKIEM PIECZONY INDYK W SOSIE WARZYWNYM PODANY Z ZIEMNIACZKAMI I SURÓWKĄ KLOPSIK WIEPRZOWY PODANY Z KASZĄ GRYCZANĄ, SOSEM POROWYM I SAŁATKĄ KOTLET JAJECZNY PODANY Z ZIEMNIACZKAMI Z KOPERKIEM I MARCHEWKĄ Z GROSZKIEM ZŁOCISTE UDKO Z KURCZAKA PODANE Z PUREE I MIZERIĄ RISOTTO W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM Z WOŁOWINĄ
PODWIECZOREK CHŁODNIK Z ZIELONEGO OGÓRKA Z JAJEM NACHOSY KUKURYDZIANE Z PASTĄ Z CZERWONEJ FASOLI I SUSZONYCH POMIDORÓW MIGDAŁOWO-OWOCOWY ZAWRÓT GŁOWY DESER MAKOWY KREM POMIDOROWY Z MLECZKIEM KOKOSOWYM, MOZZARELLĄ I GRZANKAMI GRILLOWANA CUKINIA Z MOZZARELLĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ PEŁNOZIARNISTE CIASTO MARCHEWKOWE
KOLACJA TALERZ ROZMAITOŚCI – PIECZONE WARZYWA Z PESTO PIECZONY BROKUŁ Z KUKURYDZĄ I SZYNKĄ PROSCIUTTO I KREMOWYM SOSEM CZOSNKOWYM SAŁATKA NA RUKOLI Z KASZĄ JAGLANĄ, BURAKAMI I SEREM KOZIM SAŁATKA ŚRÓDZIEMNOMORSKA Z ŻYTNIMI GRZANKAMI TALERZ WARZYW PODANY Z CHRUPIĄCYM SERKIEM WIEJSKIM I PIECZYWEM PENNE SPINACI Z PARMEZANEM
  PON
21.06
WT
22.06
ŚR
23.06
CZW
24.06
PT
25.06
SOB
26.06
NDZ
27.06
ŚNIADANIE
PASTA Z TUŃCZYKA i AWOKADO PODANA Z CHLEBKIEM I WARZYWAMI
JOGURT KOKOSOWY ZE ZBOŻOWYMI PŁATKAMI, ORZECHAMI I OWOCAMI ORKISZOWY BOWL Z JAJKIEM I OLIWKAMI SANDWICH Z KREMOWĄ PASTĄ DROBIOWĄ A’LA GYROS OWSIANKA KAKAOWA Z BANANEM I TRUSKAWKAMI
PASTA ZE SZPROTEK PODANA Z CHLEBKIEM I WARZYWAMI
 
PANCAKES Z OWOCAMI MASŁEM ORZECHOWYM
II ŚNIADANIE KOKTAJL VERY BERRY GRUSZKA ZAPIEKANA Z RICOTTĄ I ORZECHAMI WŁOSKIMI SERNICZEK NA ZIMNO Z WIŚNIOWYM SOSEM BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z MUSEM PORZECZKOWYM SMOOTHIE MANGO POWER CYNAMONOWY MUS JABŁOWY Z RODZYNKAMI I SIEMIENIEM LNIANYM KOKTAJL OWSIANO-KOKOSOWY
OBIAD GULASZ DROBIOWY Z WĘDZONĄ ŚLIWKĄ PODANY Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ WIOSENNY MAKARON PRIMAVERA Z KURCZAKIEM PIECZONY INDYK W SOSIE WARZYWNYM PODANY Z ZIEMNIACZKAMI I SURÓWKĄ KLOPSIK WIEPRZOWY PODANY Z KASZĄ GRYCZANĄ, SOSEM POROWYM I SAŁATKĄ KOTLET JAJECZNY PODANY Z ZIEMNIACZKAMI Z KOPERKIEM I MARCHEWKĄ Z GROSZKIEM ZŁOCISTE UDKO Z KURCZAKA PODANE Z PUREE I MIZERIĄ RISOTTO W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM Z WOŁOWINĄ
PODWIECZOREK CHŁODNIK Z ZIELONEGO OGÓRKA Z JAJEM CHRUPKIE PICZYWO Z PASTĄ Z CZERWONEJ FASOLI I SUSZONYCH POMIDORÓW MIGDAŁOWO-OWOCOWY ZAWRÓT GŁOWY NISKOCUKROWY DESER MAKOWY KREM POMIDOROWY Z MLECZKIEM KOKOSOWYM, MOZZARELLĄ I GRZANKAMI GRILLOWANA CUKINIA Z MOZZARELLĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ PEŁNOZIARNISTE CIASTO MARCHEWKOWE
KOLACJA TALERZ ROZMAITOŚCI – PIECZONE WARZYWA Z PESTO PIECZONY BROKUŁ Z KUKURYDZĄ I SZYNKĄ PROSCIUTTO I KREMOWYM SOSEM CZOSNKOWYM SAŁATKA NA RUKOLI Z BURAKAMI I SEREM KOZIM I CHLEBKIEM SAŁATKA ŚRÓDZIEMNOMORSKA Z ŻYTNIMI GRZANKAMI TALERZ WARZYW PODANY Z CHRUPIĄCYM SERKIEM WIEJSKIM I PIECZYWEM PENNE SPINACI Z PARMEZANEM
  PON
21.06
WT
22.06
ŚR
23.06
CZW
24.06
PT
25.06
SOB
26.06
NDZ
27.06
ŚNIADANIE

PASTA Z TUŃCZYKA i AWOKADO PODANA Z CHLEBKIEM I WARZYWAMI

JOGURT KOKOSOWY ZE ZBOŻOWYMI PŁATKAMI, ORZECHAMI I OWOCAMI KOMOSOWY BOWL Z JAJKIEM I OLIWKAMI SANDWICH Z KREMOWĄ PASTĄ Z KURCZAKA A’LA GYROS PODANY Z CHLEBKIEM B/L B/G KAKAOWE PŁATKI GRYCZANE Z TRUSKAWKAMI BANANEM AKSAMITNA PASTA Z SZPROTEK PODANA Z CHLEBKIEM I WARZYWAMI PANCAKES Z OWOCAMI MASŁEM ORZECHOWYM
II ŚNIADANIE

KOKTAJL VERY BERRY

GRUSZKA ZAPIEKANA Z RICOTTĄ I ORZECHAMI WŁOSKIMI SERNICZEK NA ZIMNO Z WIŚNIOWYM SOSEM BUDYŃ ŚMIETANKOWY Z MUSEM PORZECZKOWYM SMOOTHIE MANGO POWER CYNAMONOWY MUS JABŁOWY Z RODZYNKAMI I SIEMIENIEM LNIANYM KOKTAJL JAGLANO-KOKOSOWY
OBIAD GULASZ DROBIOWY Z WĘDZONĄ ŚLIWKĄ PODANY Z KASZĄ GRYCZANĄ WIOSENNY MAKARON PRIMAVERA Z KURCZAKIEM PIECZONY INDYK W SOSIE WARZYWNYM PODANY Z ZIEMNIACZKAMI I SURÓWKĄ KLOPSIK WIEPRZOWY PODANY Z KASZĄ GRYCZANĄ, SOSEM POROWYM I SAŁATKĄ KOTLET JAJECZNY PODANY Z ZIEMNIACZKAMI Z KOPERKIEM I MARCHEWKĄ Z GROSZKIEM ZŁOCISTE UDKO Z KURCZAKA PODANE Z PUREE I MIZERIĄ RISOTTO W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM Z WOŁOWINĄ
PODWIECZOREK CHŁODNIK Z ZIELONEGO OGÓRKA Z JAJEM b/n NACHOSY KUKURYDZIANE Z PASTĄ Z CZERWONEJ FASOLI I SUSZONYCH POMIDORÓW MIGDAŁOWO-OWOCOWY ZAWRÓT GŁOWY JOGURT MAKOWY KREM POMIDOROWY Z MLECZKIEM KOKOSOWYM, MOZZARELLĄ I GRZANKAMI GRILLOWANA CUKINIA Z MOZZARELLĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ CIASTO MARCHEWKOWE
KOLACJA TALERZ ROZMAITOŚCI – PIECZONE WARZYWA Z PESTO PIECZONY BROKUŁ Z KUKURYDZĄ I SZYNKĄ PROSCIUTTO I KREMOWYM SOSEM CZOSNKOWYM SAŁATKA NA RUKOLI Z KASZĄ JAGLANĄ, BURAKAMI I SEREM KOZIM SAŁATKA ŚRÓDZIEMNOMORSKA Z ŻYTNIMI GRZANKAMI TALERZ WARZYW PODANY Z CHRUPIĄCYM SERKIEM WIEJSKIM I PIECZYWEM PENNE SPINACI Z PARMEZANEM
  PON
21.06
WT
22.06
ŚR
23.06
CZW
24.06
PT
25.06
SOB
26.06
NDZ
27.06
ŚNIADANIE PASTA Z TUŃCZYKA i AWOKADO PODANA Z WARZYWAMI OMLET Z TRUSKAWKAMI I MASŁEM ORZECHOWYM SZYNKA PARMEŃSKA W STYLU ŚRÓDZIEMNOMORSKIM KREMOWA PASTA DROBIOWA A’LA GYROS JAJO SADZONE NA BEKONIE AKSAMITNA PASTA Z SZPROTEK PODANA Z WARZYWAMI SAŁATKA ŚNIADANIOWA Z JAJEM I PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM
II ŚNIADANIE LEŚNA CHMURKA PIECZONE JABŁKO Z ORZECHAMI KETO SERNICZEK Z BORÓWKAMI SAŁATKA Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ, BOCZKIEM, JAJKIEM SMOOTHIE KETOMALINA KAKAOWY MASCARPONE Z TRUSKAWKOWYM MUSEM I ORZECHAMI KOKTAJL KOKOSOWY
OBIAD GULASZ DROBIOWO WIEPRZOWY Z WARZYWAMI POTRAWKA PO TOSKAŃSKU PIECZONY INDYK W SOSIE WARZYWNYM PODANY Z SURÓWKĄ KLOPSIK WIEPRZOWY W SOSIE ŚMIETANOWO-POROWYM PODANY Z SAŁATKĄ KOTLET JAJECZNY ZE SZCZYPIORKIEM PODANY Z SURÓWKĄ ZŁOCISTE UDKO Z KURCZAKA PODANE Z KALAFIOREM I MIZERIĄ WOŁOWINA Z WARZYWAMI W SOSIE ŚMIETANOWO-PIECZARKOWYM
PODWIECZOREK CHŁODNIK NA ŚMIETANCE Z ZIELONEGO OGÓRKA Z JAJEM PASTA Z CUKINII PODANA Z KABANOSAMI MIGDAŁOWO-ŚMIETANKOWY KETO DESER KETO DESER MAKOWY KREM POMIDOROWY Z MLECZKIEM KOKOSOWYM, MOZZARELLĄ I KLEKSEM MASCARPONE GRILLOWANA CUKINIA Z MOZZARELLĄ I WĘDZONĄ PAPRYKĄ ROLADKI Z SZYNKI Z KREMOWYM SEREKIEM
KOLACJA TALERZ ROZMAITOŚCI – PIECZONE WARZYWA Z PESTO PIECZONY BROKUŁ Z KUKURYDZĄ I SZYNKĄ PROSCIUTTO I KREMOWYM SOSEM CZOSNKOWYM CUKINIA DUO FORMAGGIO SAŁATKA Z SEREM FETA I SOSEM WINEGRET TALERZ WARZYW PODANY Z CHRUPIĄCYM SERKIEM WIEJSKIM INDYK W SOSIE SZPINAKOWO-SEROWYM POTRAWKA Z WARZYWAMI, BOCZKIEM I MIĘSEM MIELONYM ZAPIECZONA Z SEREM

Sprawdź nasze
menu

Z Bonappefit nie musisz tracić czasu na zakupy – wybraną dietę dostarczymy Ci prosto do domu. Wszystkie opcje z oferty dostarczamy w Mińsku Mazowieckim, Warszawie oraz okolicach.

Zamów online
Trwa wczytywanie